Şehit Murat KASIM İlkokulu
DEREGÖZÜ KÖYÜ ERİKBÜKÜ MEVKİİ ERİKBÜKÜ KÜME EVLERİ ŞEHIT MURAT KASIM ILK OKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 36 ÇANAKÇI / GİRESUN

VİZYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenene bireyler olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

MİSYON

Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek; Öğrenciye Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluk yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırmayı sağlamak.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Öğrencilerin okula ulaşımını sağlamak adına Okul Servislerimiz mevcuttur.

Giresun´a 80 km, Çanakçı´ya 14 km uzaklıktadır.

Köy